Zet je tanden in een ¾ MAANpannenkoek!

Picknick in het bos op ¾ MAANdag

Steve Bikoplein, zaterdag 11 mei, 14u – 18 u.

Kom deze zaterdag naar het Steve Bikoplein voor de ¾ MAANdag. In aanloop naar de voorstelling HEIM – MidZomerNachtsDroom organiseert HEIM een aantal buurtevenementen. Deze keer is dat een picknick in het bos. In het bos? Jazeker, op de tegels van het Steve Bikoplein verrijst een bos. Samen met bewoners heeft het HEIM-team de afgelopen weken een bos gebouwd dat als decor dient tijdens de voorstelling. Benieuwd naar dat magische bos en wat daar zoal gebeurt? Al eens je tanden gezet in een ¾ MAAN-pannenkoek? Neem je kleedje mee en schuif aan.

Net zoals de wassende maan steeds meer van zich laat zien, licht de ¾ MAANdag een tipje van de sluier van HEIM MidZomerNachtsDroom. In deze serie voorstellingen van 16 t/m 23 juni spelen bewoners uit de Amsterdamse Transvaalbuurt en omstreken de hoofdrol. Het Steve Bikoplein verandert hiervoor in een tijdelijk openluchttheater. Inmiddels zijn de repetities voor HEIM MidZomerNachtsDroom in volle gang. De acteurs werken hard aan de teksten en de liedjes. Op het plein en in het atelier aan Tugelaweg 85 verandert de ene na de andere kist in een decorstuk.

Op ¾ MAANdag op aanstaande zaterdag kun je bouwen aan het decor of meedoen aan het In Mijn Wereld-spel. Rond schemering kun je je MAANwens doen bij de MAANkist. HEIM zorgt voor een BOS-kijkkist en muziek. Ook zijn er workshops met MoTuin, de mobiele moestuin van de buurt. Oftewel, alle ruimte om de buurt en haar bewoners beter te leren kennen onder het genot van thee van REALITeaY of een ¾ MAANpannenkoek gemaakt door het Anders Eten Team. Wie ‘s avonds nog trek heeft kan terecht bij de buren, restaurant Michel Inn voor een ¾ MAANpizza.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.