‘Ik vertrok vanuit liefde. Echte liefde.’

Voor een laaiend enthousiaste Grote Zaal kwam zaterdagmiddag een eind aan een uniek avontuur: HEIM Romeo|Julia in het toneelbeeld van Toneelgroep Amsterdam. De Transvaalbuurt trok naar het Leidseplein. Community art veroverde het huis van het theater. Oldskool hiphop vloeide moeiteloos over in zwaardvechten, Romeo smachtte vanaf het balkon. Kortom eigentijdse Shakespeare in het minimalistische toneelbeeld van Medea – “helemaal leip”.

Onze dank gaat uit naar Toneelgroep Amsterdam, en in het bijzonder Wilma Smilde, Fred Goessens en Eline Janssen. We hebben genoten van deze prachtige samenwerking en zijn blij met al jullie steun de afgelopen maanden. Ook de andere sponsoren zetten we graag nog eens in de schijnwerpers: Stadsschouwburg Amsterdam, VSB Fonds, August Fentener van Vlissingen Fonds, Stadsdeel Amsterdam Oost, Alternatief Kostuum, Hotel Casa 400, Laurent Arrabito, Stichting Madelonia en RCOAK, hartelijk bedankt! Dank aan allen die hebben meegewerkt aan deze speciale versie van HEIM Romeo|Julia. En tot slot zeggen we dank aan al die bezoekers en trouwe fans.

HEIM Romeo|Julia zit erop. En geen beter einde dan de wijze woorden van Laurence: we vertrokken vanuit liefde, en we zouden het opnieuw zo doen, voor liefde kiezen.

HEIM R|J SSBA 16okt15-07

Boekenlegger op de permalink.